Verkoop vinylplaten in Nederland en België

Dat we bij Vinyl Paradijs van vinyl houden is zacht uitgedrukt. We zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe muzikale meesterstukken voor onze vinyl speciaalzaak in het Twentse Geesteren. Heeft u vinylplaten in uw bezit die wel eens interessant zouden kunnen zijn voor andere muziekkenners? Dan maken we graag kennis met u én uw muzieksmaak. Alleen zo kunnen we het beste blijven aanbieden. In onze platenzaak is daarom altijd wel een plekje over voor nieuwe aanwinsten. Voor oude klassiekers en nieuwe hits, van internationale popsterren tot nog onontdekte namen. Onze passie voor muziek kent geen grenzen. 

Voor de echte fijnproever

Vinyl platen mogen absoluut niet ontbreken in de collectie van de echte muziekliefhebber. Onze platenwinkel is er daarom voor de echte fan; voor de fijnproever van klassieke stromingen tot aan de liefhebber van hardere stijlen. Graag inspireren we u met een brede verzameling en laten we ons weer inspireren door u en uw muziekcollectie. Als u bij onze platenzaak naar binnenstapt, willen we dat u zich direct op uw gemak voelt. Daarom kunt u bij ons altijd genieten van prettige achtergrondmuziek en een bakje koffie of thee. Om samen over muziek te praten. Maar dus ook voor de inkoop van vinylplaten

Meteen beginnen met verkopen?

Heeft u één of meerdere platen die van waarde zouden kunnen zijn voor onze muziekverzameling? Neem dan contact op met onze specialisten. Van jazz tot rock en van soul tot pop, we luisteren graag naar wat u te bieden heeft. Want als muziekliefhebber komen we graag in contact met gelijkgestemden. Elke tip is welkom, elk bezoek is welkom. Allemaal zodat we onze ouderwetse platenbakken kunnen aanvullen met het allermooiste dat de muziekwereld te bieden heeft. Vinyl Paradijs is er voor de liefhebber.

Singles/ LP’S verkopen? of bent u op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.00 tot 18.00
10.00 tot 20.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
Gesloten

Contact

Bent u op zoek naar singles/LP’s of wilt u uw single/LP’s verkopen? Neem dan gerust even contact op met Vinylparadijs.

0546 – 64 87 56

Bekijk onze winkel

Kom gerust langs in onze winkel voor de ultieme platen beleving. Wij zullen zorgen voor 
koffie en thee!

Langeveenseweg 21, Geesteren