Verkoop LP's

Kwaliteitsplaten, het liefst hebben we er zoveel mogelijk. Want dat is waar we bij Vinyl Paradijs dolenthousiast van worden. Die enthousiasme willen we op onze beurt weer delen met jou, de liefhebber. En juist om deze reden houden we ons daarom graag aanbevolen over alles op het gebied van kwaliteitsmuziek. Heb je nog een verzameling LP’s liggen die zich in goede staat bevinden? Dan komen we graag in contact met je. Graag zitten we samen met jou aan tafel om de vinyl platen zorgvuldig te bekijken en te beluisteren. Voor de verkoop van LP’s meld je je zich bij de muziekkenners van Vinyl Paradijs. Zodat ons paradijs weer een stukje mooier wordt. 

Warme herinneringen doen herleven

De lp, elpee, vinylplaat, langspeelplaat werd uitgebracht in 1948. Een zwarte grammofoonplaat, gemaakt van vinyl en met een diameter van 30 cm. De vinylplaat maakt binnen een minuut 33,33 rondes onder de naald van een platenspeler door en speelt zo de muziek af. Het zijn de platen die ons een brede glimlach bezorgen. Lekker ouderwets. Lp’s zijn als warme herinneringen uit het verleden. Herinneringen die we in onze platenzaak Vinyl Paradijs graag doen herleven. 

De comeback van de LP

Nostalgie is voor veel mensen belangrijk. Er is dan ook geen mooiere manier om de nostalgie te hervinden dan via muziek. De platenspeler weer tevoorschijn halen en die lp weer vastpakken. Dat roept niet alleen een bijzonder gevoel op, maar het verschil is ook duidelijk hoorbaar. De kwaliteit is anders, het geluid is anders. Een lp opzetten betekent de tijd nemen, er uitgebreid voor te gaan zitten. Tijd nemen om de plaat in alle rust uit te kiezen en om deze voorzichtig op de platenspeler te leggen. Het luisteren naar muziek wordt een stuk bewuster gedaan. Luisteren, genieten en wegdromen. De lp is terug.

Singles/ LP’S verkopen? Of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!