Jouw vinyl platen verkopen?

De langspeelplaat, LP of kortweg platen. Menig kindertijd zal in het teken hebben gestaan van deze kenmerkende muziekdrager. Gelukkig heeft inmiddels ook de jongere generatie het vinyl (her)ontdekt. Wij zijn daarom op zoek naar kwaliteitsmuziek: goede platen, pakkende titels, voorzien van hoesjes die zich in een goede staat bevinden. Als tegenprestatie betalen we een eerlijke prijs voor uw vinyl collectie. Ophalen is daarbij geen probleem. Dit geldt voor Nederland en België. Want voor kwaliteitsmuziek stappen we graag even de auto in.

Steun de lokale platenzaak

Oude klassiekers van vroeger herbeleven? Urenlang rondneuzen in bakken vol met die karakteristieke zwarte schijven en die kenmerkende grote hoezen? Het kan bij de lokale platenwinkel en in Twente heb je nu met het Vinyl Paradijs een waar muzikaal paradijs voorhanden. We zijn namelijk goed bereikbaar en onze deuren staan altijd wijd voor je open, net als de koffie en thee overigens. Samen met jou praten we graag verder over muziek. Over oude klassiekers, nieuwe uitgaven, maar ook over de inkoop van platen. Het inkopen van vinyl platen behoort namelijk tot onze voornaamste bezigheden, voortdurend zijn we bezig om ons assortiment divers en actueel te houden.

Maak kennis met een liefhebber

In het centrum van Geesteren vind je onze sfeervolle platenzaak. Een platenzaak waar liefhebbers elkaar ontmoeten en waar voor iedereen wel wat te vinden is. Van rock tot hiphop en van jazz tot klassiek. Naast het gevarieerde en grote aanbod tweedehands platen vind je ook de zogeheten snuffelplaten. De naam zegt het al, voordelige platen waar zo af en toe ook een pareltje tussen zit. Kom daarom eens langs bij ons in Geesteren, met jouw eigen verzameling platen of met het lijstje van de platen waar je naar op zoek bent.

Singles / LP’S verkopen? Of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!