Inkoop LP's in Nederland en België

Vinyl Paradijs is liefhebber. Bij het verkopen van uw platencollectie, bent u daarom verzekerd van een betrouwbare en eerlijke bestemming voor uw elpee verzameling. We zitten daarom graag met u aan tafel om te zien en horen wat u in de aanbieding heeft. Voorwaarde is uiteraard wel dat de platen kwalitatief in orde zijn; zowel de plaat zelf als de hoes. Zowel in Nederland als België komen we graag in contact met andere liefhebbers. Want we hebben best wat over voor een goede plaat. Allemaal zodat we onze bakken kunnen aanvullen met nieuwe meesterstukken. En zo ons paradijs beetje bij beetje kunnen uitbouwen.  

Voor en door liefhebbers

Liefhebber zijn. Bij Vinyl Paradijs bestaat deze liefde uit een vergaande passie voor lp’s. Genieten van muziek kan in onze speciaalzaak weer op een herkenbare, ouderwetse manier. Daarom zijn we in onze platenwinkel voortdurend op zoek naar nieuwe aanwinsten en geven we u daarbij een eerlijke prijs voor uw platen. Heeft u de zolder opgeruimd, een grondige schoonmaak gehouden, of gaat u verhuizen? Wij komen de LP’s graag bij u ophalen. Daarbij bekijken we voorzichtig de plaat, de bijbehorende hoes en het geluid. 

Ons steentje bijdragen

De muziekliefhebber is weer bereid om het zwarte goud aan te schaffen, want het warme geluid van vinyl platen is niet te evenaren, ook niet door de moderne technieken. De lp is dan ook teruggekomen om definitief te blijven. En daar dragen wij als platenzaak graag een steentje aan bij. Om deze heropleving van vinyl platen toe te juichen, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van LP’s. Zo hopen we ook andere liefhebbers te kunnen verwennen met die loepzuivere, heldere klank. Daar doen we het voor bij Vinyl Paradijs.

Singles / LP’S verkopen? Of bent u op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.00 tot 18.00
10.00 tot 21.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
Gesloten

Contact

Bent u op zoek naar singles/LP’s of wilt u uw single/LP’s verkopen? Neem dan gerust even contact op met Vinylparadijs.

0546 – 64 87 56

Bekijk onze winkel

Kom gerust langs in onze winkel voor de ultieme platen beleving. Wij zullen zorgen voor 
koffie en thee!

Langeveenseweg 21, Geesteren