Inkoop vinylplaten tegen een eerlijke prijs

Vinyl is weer bezig aan een heropleving en daar zijn we bij Vinyl Paradijs, dé platenwinkel in Twente, meer dan blij mee. Onze passie voor muziek kent namelijk geen grenzen. We zijn daarom benieuwd naar uw collectie vinylplaten en kopen deze graag bij u in. Zodat we onze gezamenlijke muzieksmaak vervolgens weer kunnen delen met andere liefhebbers. Voortdurend proberen we onze verzameling van lp’s daarom aan te vullen met nieuwe muzikale pareltjes. Daarbij is ruimte voor heel veel nieuws; van jong talent tot gevestigde namen, van nationale bodem en van internationale allure, zowel modern als klassiek. 

Voor de liefhebber

De vinylplaat is een begrip voor elke liefhebber van kwaliteitsmuziek. Vergaande ervaring in de muziekbranche en een brede collectie aan platen, zorgen ervoor dat Vinyl Paradijs de ultieme plek is voor iedereen die op zoek is naar vinyl. Of u nu die ene unieke lp hoopt te vinden, of dat u gewoon wilt weten of een bepaalde release nog überhaupt bestaat; Vinyl Paradijs is uw speciaalzaak in de regio Twente. Om ons aanbod gevarieerd en speciaal te houden, zijn we daarom continu op zoek naar liefhebbers die hun vinylplaten willen verkopen. Om dit daarna weer te kunnen delen met iedereen die dezelfde passie heeft: van hippe jongeren tot aan oudere rockers. Iedereen is bij ons welkom. 

Wij kopen uw vinylplaten

Denkt u dat u platen heeft waar andere muziekliefhebbers enthousiast van worden? Wij zijn benieuwd naar al het moois dat u te bieden heeft en kopen graag uw platen in. Maak daarom gerust een afspraak om langs te komen met uw platen. Ook kunnen we in Nederland en België de platen bij u komen ophalen. Wel zo handig. We zijn op zoek naar verschillende genres en horen graag welke titels u in uw bezit heeft. Hopelijk tot snel!

Singles/ LP’S verkopen? of bent u op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.00 tot 18.00
10.00 tot 20.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
Gesloten

Contact

Bent u op zoek naar singles/LP’s of wilt u uw single/LP’s verkopen? Neem dan gerust even contact op met Vinylparadijs.

0546 – 64 87 56

Bekijk onze winkel

Kom gerust langs in onze winkel voor de ultieme platen beleving. Wij zullen zorgen voor 
koffie en thee!

Langeveenseweg 21, Geesteren