De platenwinkel: nostalgie op zijn best

De LP is weer helemaal terug. Alhoewel, eigenlijk is die terug van nooit weggeweest, want de echte liefhebber is de passie voor de plaat nooit kwijtgeraakt. Gelukkig zijn de platenzaken ook net zo onvoorwaardelijk in hun platen blijven geloven als de luisteraars. De platenzaak is er namelijk voor de liefhebber, voor de fijnproever, voor de bewonderaar van échte muziek. Geef daarom weer ruimte aan die ouderwetse platenspeler. Haal die platencollectie weer tevoorschijn en laat je vooral inspireren. Want het is weer de hoogste tijd om ouderwets rond te snuffelen in de platenzaak. Onze deuren staan wijd voor je open en we nodigen je daarom van harte uit in onze platenzaak in het centrum van Geesteren. De échte liefhebber, die weet de weg naar onze winkel ongetwijfeld wel te vinden. 

De romantiek van de platenzaak

Van rock tot jazz, van reggae tot aan dance, van The Beatles tot Queen en van Bob Marley tot aan Amy Winehouse. Het aanbod is groot en we zijn bij Vinyl Paradijs altijd wel in voor een praatje over oude muzieklegendes en nieuwe talenten. Over bekende artiesten en onontdekte nieuwkomers. Kortom, over álles dat muziek zo mooi maakt. Nog altijd vormt de platenzaak de plek waar muzikanten en muziekliefhebbers hun inspiratie vandaan halen. De lp is nog steeds de bindende factor tussen muzikant, handelaar en publiek. De platenzaak is de plek waar liefhebbers uren kunnen dwalen, speuren en ontdekken. Van oudsher is de platenwinkel dan ook als een tweede thuis, waar u zich op uw gemak voelt en even helemaal weg kunt dromen.

Voor de echte liefhebber

We nemen je graag mee terug naar de platenzaakcultuur. We zijn er voor de liefhebber, de verzamelaar. Voor de liefhebber die van sfeervolle en rustige muziek houdt, tot opzwepend en melodieus. Dit betekent dat je kunt kiezen uit een breed assortiment, maar ook bij ons terecht kunt voor de verkoop en inkoop van platen. Hierdoor zorgen we altijd voor een gevarieerd aanbod en zijn we ook continu op zoek naar nieuwe aanwinsten. Jij, de liefhebber, kunt zodoende kiezen uit duizenden platen die voortdurend worden aangevuld met nieuw materiaal. Hieronder vallen gelimiteerde edities, scherpe aanbiedingen en de nieuwste lanceringen. Daarnaast zorgen we ook altijd voor een prettige sfeer en luisteren we graag naar uw verhaal. Bij Vinyl Paradijs geniet je van een sfeervol muziekje op de achtergrond en zorgen we ook voor een lekkere bak koffie. Ouderwets gezellig, of gewoon, verdraaid goed.

Singles/ LP’S verkopen? of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!