De platenwinkel: nostalgie op zijn best

Elpees of singels verkopen? Of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze winkel!

Stap binnen in de betoverende wereld van vinyl bij het Vinylparadijs, waar elke plaat een verhaal vertelt en elke groef een melodie weeft. Ontdek een schat aan geluiden uit vervlogen tijden en moderne meesterwerken, allemaal verpakt in het warme kraakgeluid van vinyl.

Laat je meeslepen door onze uitgebreide collectie van klassieke rock, jazz, blues, funk, soul, elektronica, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar die ene zeldzame persing of gewoon wilt ronddwalen tussen de platen, bij het Vinylparadijs vind je altijd iets om je hart sneller te laten kloppen.

Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte toevoeging aan je collectie, of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint aan je vinylavontuur.

Dus kom binnen, laat je verliezen in de muziek en ontdek de magie van vinyl bij het Vinylparadijs  – waar elke plaat een verhaal heeft en elke groef een herinnering oproept. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Want gastvrijheid staat bij ons voorop.

Dé platenwinkel van Nederland!

Het woord platenwinkel maakt bij menig liefhebber nostalgische en melancholische gevoelens los. Al vanaf de vroege puberjaren rondhangen in platenzaken en gelijkgestemden ontmoeten. Maar ook nieuwe ontdekkingen doen, ontdekkingen die nog altijd gekoesterd worden. Vinyl Paradijs in Geesteren herkent dat gevoel als geen ander en wil daarom als een tweede thuis zijn voor liefhebbers die op zoek zijn naar datzelfde gevoel. Met een aanbod van duizenden platen, bestaande uit goedkope snuffelplaten tot aan gelimiteerde edities, heb je nu de mogelijkheid om urenlang te snuffelen tussen al het moois dat de muziekwereld te bieden heeft. Een aanbod waar we oprecht trots op zijn. Allemaal zodat we de nostalgie en melancholie weer kunnen laten herleven, zowel voor jou als ons. Even weer terug naar die puberjaren. 

Lekker ouderwets neuzen tussen de LP's

Voor veel muziekliefhebbers is de charme van het snuffelen door grote bakken met elpees ook na al die jaren nog altijd niet verloren gegaan. Het in handen krijgen van die ene felbegeerde plaat zorgt immers nog altijd voor een warm gevoel. Je bent daarom op zoek naar een plek die je weer terugneemt naar vroeger. Het is de kleine speciaalzaak die het weer mogelijk maakt om dat warme gevoel te hervinden. De platenwinkel die platen verkoopt maar ook koopt, die graag naar u luistert én benieuwd is naar uw muzieksmaak. De plek waar je alle platenbakken nieuwsgierig langsgaat en een plaat weer daadwerkelijk kunt vasthouden. Gewoon, ouderwets neuzen door de LP’s. Herken je dat warme gevoel? Kom dan langs bij Vinylparadijs. Laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod en laat je inspireren door andere muziekkenners. Voor en door liefhebbers!