De platenwinkel: nostalgie op zijn best

Singles / LP’S verkopen? Of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!

De platenwinkel is zoveel meer dan alleen een winkel. Het is een ontmoetingsplek, de plek waar liefhebbers zich eindeloos over muziek kunnen uitlaten. Over welke platen echt onmisbaar zijn in de vinyl-collectie en welke nieuwe namen goed in de gaten moeten worden gehouden. De platenzaak staat voor nostalgie, terugdenken aan vroeger, even genieten van niets anders dan muziek. En, niet geheel onbelangrijk, een echte platenzaak heeft personeel met passie voor muziek. Een speciaalzaak is gepassioneerd over muziek en dat is bij binnenkomst aan elk detail te merken. Vinyl Paradijs is zo’n speciaalzaak en ontvang je met open armen. Kom daarom eens langs en maak kennis met een liefhebber. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Want gastvrijheid staat bij ons voorop. Vinylparadijs is zoveel meer dan alleen een winkel. Het is een ontmoetingsplek, de plek waar liefhebbers zich eindeloos over muziek kunnen uitlaten. Over welke platen echt onmisbaar zijn in de vinyl-collectie en welke nieuwe namen goed in de gaten moeten worden gehouden. De platenzaak staat voor nostalgie, terugdenken aan vroeger, even genieten van niets anders dan muziek. En, niet geheel onbelangrijk, een echte platenzaak heeft personeel met passie voor muziek. Een speciaalzaak is gepassioneerd over muziek en dat is bij binnenkomst aan elk detail te merken. Vinyl Paradijs is zo’n speciaalzaak en ontvang je met open armen. Kom daarom eens langs en maak kennis met een liefhebber. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Want gastvrijheid staat bij ons voorop.

Dé platenwinkel van Nederland!

Het woord platenwinkel maakt bij menig liefhebber nostalgische en melancholische gevoelens los. Al vanaf de vroege puberjaren rondhangen in platenzaken en gelijkgestemden ontmoeten. Maar ook nieuwe ontdekkingen doen, ontdekkingen die nog altijd gekoesterd worden. Vinyl Paradijs in Geesteren herkent dat gevoel als geen ander en wil daarom als een tweede thuis zijn voor liefhebbers die op zoek zijn naar datzelfde gevoel. Met een aanbod van duizenden platen, bestaande uit goedkope snuffelplaten tot aan gelimiteerde edities, heb je nu de mogelijkheid om urenlang te snuffelen tussen al het moois dat de muziekwereld te bieden heeft. Een aanbod waar we oprecht trots op zijn. Allemaal zodat we de nostalgie en melancholie weer kunnen laten herleven, zowel voor jou als ons. Even weer terug naar die puberjaren. 

Lekker ouderwets neuzen tussen de LP's

Voor veel muziekliefhebbers is de charme van het snuffelen door grote bakken met elpees ook na al die jaren nog altijd niet verloren gegaan. Het in handen krijgen van die ene felbegeerde plaat zorgt immers nog altijd voor een warm gevoel. Je bent daarom op zoek naar een plek die je weer terugneemt naar vroeger. Het is de kleine speciaalzaak die het weer mogelijk maakt om dat warme gevoel te hervinden. De platenwinkel die platen verkoopt maar ook koopt, die graag naar u luistert én benieuwd is naar uw muzieksmaak. De plek waar je alle bakken nieuwsgierig langsgaat en een plaat weer daadwerkelijk kunt vasthouden. Gewoon, ouderwets neuzen door de LP’s. Herken je dat warme gevoel? Kom dan langs bij Vinyl Paradijs. Laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod en laat je inspireren door andere muziekkenners. Voor en door liefhebbers!