Je vinyl platen verkopen?

Wij zoeken het graag voor jou uit!

Wij nemen graag je collectie over.

Je kunt je vinyl platen aanbieden door middel van het contactformulier die hier naast staat in te vullen of neem telefonisch contact op met 0546 – 648 756.

Wij streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren op het ingevulde contactformulier.

'Ze zeggen dat wij de beste prijs geven!'

Niels de Groot
Niels de Groot
2024-05-09
Platenzaak met een enorme assortiment aan nieuwe en tweedehands platen in allerlei genres. Zowel nieuwe als oude muziek. Als je elders een LP niet kan vinden, grote kans hier wel!
Mikos Naffie
Mikos Naffie
2024-04-24
Zeer goed en er vriendelijke. Kom graag eens trug
willie huis in t veld
willie huis in t veld
2024-04-22
Zeer mooi en vriendelijke personeel en zeer veel Vinyl ,voor elk wat wils
Sjaak Dol
Sjaak Dol
2024-04-06
Geweldig onthaald in de winkel. Rondleiding en aanvullende info van eigenaar Bart. De winkel ziet er overzichtelijk en verzorgd uit. Veel nieuw vinyl in alle stijlen, kortingen, 2de hands schoongemaakt, 2de hands zonder cleaning maar wel met 20% korting en de kelder staat vol en alles mag per item voor 2€ weg. Snuffelen maar....Ik heb een aantal platen beluisterd met een heerlijk bakkie koffie en een paar mooie items aangeschaft. Als ik weer eens in deze buurt kom kom ik zeker bij dit vinylparadijs terug.
Henk-Paul Visser
Henk-Paul Visser
2024-03-23
Oude tijden herleven. Bij binnenkomst vertelde Bart het nodige over de winkel. En vervolgens in de bakken op zoek naar een paar leuke lp's. Komen we zeker terug
Astrid Van Emst
Astrid Van Emst
2024-03-08
Toppers! Super mooie winkel....
Michel Grevink (PD3HIM)
Michel Grevink (PD3HIM)
2024-02-28
De naam doet z'n eer aan.. Een paradijs aan vinyl platen. Voor iedere lief hebber wat te vinden. Gebruikt en nieuw

Doe hier je aanvraag!

Waarom Vinylparadijs?

Bart Haselbekke

Heb je vragen of weet je niet precies hoeveel jou platen waard zijn? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder! 

Wij zijn er om jou te helpen!

Digitale muziek UIT, grammofoonplaten IN! Voor de liefhebbers van vinylplaten en LP’s, let op, wij hebben een ruim aanbod aan vinylplaten  en LP’s.

Wij zijn de specialist in kwalitatieve nieuwe en gebruikte vinylplaten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zeldzame beatles LP of naar een nieuwe vinylplaat, dan raden wij je aan om bezoek te brengen aan ons winkel.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Bart Haselbekke