Inkoop vinylplaten tegen een eerlijke prijs

Vinyl is weer bezig aan een heropleving en daar zijn we bij Vinyl Paradijs, dé platenwinkel in Twente, meer dan blij mee. Onze passie voor muziek kent namelijk geen grenzen. We zijn daarom benieuwd naar jouw collectie vinylplaten en kopen deze graag bij jou in. Zodat we onze gezamenlijke muzieksmaak vervolgens weer kunnen delen met andere liefhebbers. Voortdurend proberen we onze verzameling van lp’s daarom aan te vullen met nieuwe muzikale pareltjes. Daarbij is ruimte voor heel veel nieuws; van jong talent tot gevestigde namen, van nationale bodem en van internationale allure, zowel modern als klassiek. 

Voor de liefhebber

De vinylplaat is een begrip voor elke liefhebber van kwaliteitsmuziek. Vergaande ervaring in de muziekbranche en een brede collectie aan platen, zorgen ervoor dat Vinyl Paradijs de ultieme plek is voor iedereen die op zoek is naar vinyl. Of je nu die ene unieke lp hoopt te vinden, of dat je gewoon wil weten of een bepaalde release nog überhaupt bestaat; Vinyl Paradijs is jouw speciaalzaak in de regio Twente. Om ons aanbod gevarieerd en speciaal te houden, zijn we daarom continu op zoek naar liefhebbers die hun vinylplaten willen verkopen. Om dit daarna weer te kunnen delen met iedereen die dezelfde passie heeft: van hippe jongeren tot aan oudere rockers. Iedereen is bij ons welkom. 

Wij kopen jouw vinylplaten

Denk je dat je platen hebt waar andere muziekliefhebbers enthousiast van worden? Wij zijn benieuwd naar al het moois dat je te bieden hebt en kopen graag jouw platen in. Maak daarom gerust een afspraak om langs te komen met jouw platen. Ook kunnen we in Nederland en België de platen bij je komen ophalen. Wel zo handig. We zijn op zoek naar verschillende genres en horen graag welke titels je in jouw bezit hebt. Hopelijk tot snel!

Singles/ LP’S verkopen? of ben je op zoek naar een bepaalde single? Neem dan gerust even contact op met onze platenwinkel!